%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD! 

خرید پکیج دیواری اطلاعات جامع درباره خرید!

خرید پکیج دیواری اطلاعات جامع درباره خرید!
وقتی صحبت از پکیج می شود معمولا در ذهن افراد انواع مختلفی از جمله پکیج دیواری و زمینی تداعی می گردد که هر کدام از آنها می توانند مشکلات و معایب مخصوص به خودشان را داشته باشند. اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که شاید با خریدی هوشمندانه و همراه با اطلاعات کامل بتوان به محصولی مناسب و درست دست یافت و از استفاده از آن راضی بود؟ در این مطلب تصمیم داریم به موضوع راهنمای خرید پکیج دیواری بپردازیم و هر آنچه که باید بدانید را با شما در میان بگذاریم تا در نهایت بتوانید با خریدی هوشمندانه محصول مورد نظر خود را داشته و تا همیشه از استفاده از آن با خیال آسوده لذت ببرید.
 
 
معرفی انواع پکیج دیواری
امروزه در بازار پکیج های دیواری متنوعی وجود دارند که هر کدام از آنها با توجه به کارکردی که دارند با یکدیگر متمایز هستد که به طور کلی به انواع فن دار، بدون فن، تک مبدله، دو مبدله و… تقسیم می شوند. به طور کلی می توان گفت که پکیج های دیواری از سیستم دودکش های دوجداره بهره می گیرند که همین مسئله به آنها قابلیت انتقال اکسیژن مورد نیاز برای احتراق را به محفظه بسته آتش سوزی می دهد و دی اکسید کربن خروجی را از جداره دوم به بیرون هدایت می کند. در خانه هایی که سیستم های دودکشی مناسبی برای خروج گازها ندارند معمولا توصیه می شود که از انواع فن دار آنها استفاده نمود. در زیر به معرفی دو مورد از انواع پکیج های دیواری می پردازیم.
 
 
پکیج دیواری ترکیبی
این نوع از پکیج های دیواری بسیار رایج بوده و در بازار نیز به وفور یافت می شود. در این مدل از پکیج دیواری آب به شکل مسقیم از منبع خود وارد پکیج شده و بعد با کمک مشعل حرارت می بیند و در نهایت نیز در شبکه های رادیات و همین طور شیرهای آب گرم خانه انتشار پیدا می کند.
 
 
پکیج دیواری مخزن دار
این نوع از پکیج ها نیز مانند نمونه های ترکیبی هستند، اما نقطه تمایز آنها در این است که در پکیج دیواری مخزن دار سیستم بهره برداری دارای یک مخزن برای ذخیره آب گرم است. این موضوع امکان استفاده از این سیستم ها در ویلاهایی با متراژ بالا و همین طور خانه هایی با چندین حمام و سرویس بهداشتی فراهم می کند. لازم به ذکر است که در بازار ایران این نمونه از پکیج های دیواری کمتر یافت خواهند شد.
 
 
نکات خرید پکیج دیواری
قطعا برای آن که بخواهید پکیج دیواری مناسبی را خریداری کنید باید به نکات و مسائلی در ضمن خرید پکیج دیواری خود توجه لازم و ویژه را داشته باشید. قبل از هر چیز باید این موضوع را در نظر بگیرید که پکیج دیواری شما باید با فضای ساختمانتان تناسب کافی را داشته باشد. به طور کلی می توان گفت که ظرفیت مبنای پکیج متناسب با نسبت چگالی هوا در محل به چگالی هوا در سطح دریا کاهش پیدا می کند. به طور کلی می توان گفت که برای زیر بنای 150 متر توان پکیج 26 کیلو واتی و برای زیر بنای 240 تا 400 متر توان پکیج 35 کیلو واتی بهترین انواعی هستند که می توانید تهیه نمایید.
 
اهمیت دودکش را به هیچ عنوان دست کم نگیرید. معمولا گفته می شود که در طبقات آخر آپارتمان به دلیل طول عمودی لوله دودکش ها کمتر از 3 متر است که در این صورت حتما باید از پکیج فن دار استفاده نمود. این در صورتی است که در طبقات پایین تر در صورتی که طول افقی لوله کمتر از یک متر است که در این صورت می توان از پکیج دیواری بدون فن استفاده نمود.
 
مسئله مهم دیگر در زمان خرید پکیج دیواری ، مبدل حرارتی محل است. در صورتی که گرمایش ساختمان شما از کف باشد معمولا توصیه می شود که از پکیج های کندانسیک استفاده نمایید تا میزان مصرف گاز پکیج کاهش یابد. اگر هم برای گرمایش خانه خود از فن کویل استفاده می کنید بهتر است به سراغ پکیج منبع دار بروید تا در زمان استفاده از آب گرم مصرفی، فن کویل ها باد سرد نزنند.
 
در این میان نباید آب گرم مصرفی را نادیده بگیرید. اگر به آب گرم زیادی نیاز دارید بهتر است به سراغ پکیج های مخزن دار یا پکیج هایی با قدرت حرارتی بالاتر از 31 کیلو وات بروید تا بتوانند نیاز شما را تامین نمایند.
 
مبدل های پکیج دیواری شما نیز تاثیر بسزایی در انتخاب شما خواهند داشت. به طور کلی به دلیل املاح زیاد آب در کشور ایران معمولا توصیه می شود که از پکیج های دو مبدله استفاده نمایید، چرا که نمونه های تک مبدله معمولا پس از گذشت زمانی رسوب گرفته و بازده کار را به شدت کاهش می دهند.
 
قطعا میزان اهمیت خدمات پس از فروش هر محصولی که خریداری می کنید برایتان روشن هست. با این حال باید به اهمیت این موضوع در رابطه با خرید پکیج دیواری تاکید بیشتری داشته باشیم. سعی کنید پکیج دیواری خود را از برند و شرکتی خریداری نمایید که اعتبار کافی را داشته باشد و بتواند خدمات پس از فروش حرفه ای و همین طور قابل قبولی را برایتان فراهم آورد. مسئله مهم دیگر در این زمینه آن است که کارخانه سازنده پکیج شما باید بتواند در بلند مدت از قطعات پکیج های تولیدی خود پشتیبانی نماید.
 
معرفی برندهای مطرح پکیج دیواری
به طور کلی می توان گفت که برندهای تولید کننده پکیج دیواری موجود در بازار تنوع بسیار زیادی ندارند و معمولا در نمونه های محدودی خلاصه می شوند. با این حال اگر بخواهیم برندهای مطرح پکیج دیواری را به شما معرفی کنیم می توانیم به این موارد اشاره نماییم: بوش، مگاترم، ناوین، بیاسی، نوژان، فرولی، لورچ، ایران رادیاتور، آریستون، والترو، گلدیران، ناوین و…
 
معرفی بورس خرید پکیج دیواری
امروزه فروشگاه های اینترنتی بسیاری به فروش آنلاین پکیج دیواری می پردازند. با این حال اگر تصمیم دارید به صورت حضوری خرید کرده و به فروشگاه های مربوطه سری بزنید توصیه ما این است که به سراغ بورس شوفاژ و پکیج دیواری در خیابان طالقانی تهران مراجعه نمایید.